Föredrag med hopp och kant!

Boka Ellen Krogh och ett föredrag som gör skillnad

Härunder kan du läsa ett par testimoniums från mina föredrag. kontakta mig gärna jag älskar att hålla föredrag och ni kan välja ett av mina befintliga föredrag eller jag skräddarsyr gärna ett speciellt till era behov.

Sagt om Ellen's föredrag

Ellen sätter fingret på känsliga ämnen på ett imponerande sätt. Hennes stil är klar och tydlig utan pekpinnar och dåligt samvete.
- Carina Lövdahl - Bankchef Färs & Frosta Sparbank
"Ellen opfyllde alla mina höga förväntningar, inte bara genom Ellen som är en inspirerande, generös och kompetent talare utan även innehållsmässigt som gav mig verktyg som jag kan använda i mitt dagliga arbetsliv!"
- Annika Berndtsson - Företagssköterska ”Oasen” Tetra Pak
"Ellen är informativ och lärorik. Några av studenterna har till och med skrivit att Ellens föreläsningar har varit de bästa på hela kursen."
- Eva-Malin Antoniusson - Universitetslektor Lunds universitet
”Föredraget var så himla bra. Sättet Ellen formulerar sig på blir roligt och inte provocerande. Djupt imponerad….”
Paula Vendel VD Best Western Hotell Stensson

Ellen har föreläst för bland annat

Tetra Pak, Unionen, Lunds universitet, Beroendedagen, Vuxna & Psykisk Hälsa, Best Western Hotell Stensson, Stay Connected, Hörby kommun, Ystad Gymnasium, Förebild…

Föredrag om hållbar livsstil utan psykisk ohälsa

Mina föredrag handlar inte bara om mer kunskap, eftersom kunskap inte alltid är en garanti för att nå hela vägen. Alla vet hur man går ner i vikt! För det flesta är det självklart att det gör man genom att äta mindre och motionera mer. Trots detta har övervikt av WHO blivit klassificerad som en epidemi i Indien och i västvärlden? Vi vet vad vi skall göra, men vi gör det inte. Detta fenomen belyses i mina föredrag med en djupare mänsklig insikt, fakta, användbara verktyg och nya synvinklar. Budskapet levereras tydligt och pedagogiskt. Dialekten är dansk och närvaron i nuet hämtar jag från tre års boende i Indien. Jag har också en lättsam mänsklig tillgång till livet och arbetslivets allvar och utmaningar. “Med lite socker glider medicinen ned”

Boka ett föredrag som gör skillnad

Ellen’s föredrag gör skillnad, både privat och professionellt!

EXEMPEL PÅ ELLEN’S FÖREDRAG

INDIVIDER SOM MÅR BRA OCH ÄR I BALANS GER ETT BRA ARBETSKIMAT

Vill ditt företag satsa långsiktigt?

Psykisk ohälsa är ett enormt problem, både mänskligt, socialt, professionellt och samhällsekonomiskt.

Uppskattningsvis hamnar prislappen på 70 miljarder kronor per år. Mina föredrag om psykisk hälsa i stort handlar om att bli medveten och förändra innan man rusar in i väggen. Personligt ansvar, självinsikt, medvetenhet och närvaro, är grundstenarna i mina föredrag.

Scroll to Top