Full Kontroll ett program för seriös förändring

Newhabit Full Kontroll är ett kraftfullt program för seriös, varaktig förändring. Det fokuserar på att få bukt med överkonsumtion av alkohol eller ett destruktivt beteende och består av tolv sessioner á 90 minuter, uppdelade i tre inledande motivationssessioner och nio fördjupningssessioner. Dessutom ingår ett anhörigsamtal, ett uppföljningssamtal och som alltid det fria församtalet. Full Kontroll är för dig som verkligen insett att du har ett problem, kanske vill sluta helt, och som förmodligen har misslyckats med att göra det på egen hand. Din beslutsamhet är omistlig, men dessvärre otillräcklig – med Full Kontroll får du rätt struktur, rätt support och rätt vägledning för att lyckas.
I programmet också en skriftlig manual, och support via telefon, mejl och sms under hela programtiden. Dessutom har vi en uppföljningskontakt 3 månader efter programmet, för att säkerställa att allt går bra

Programmet består av:

  • Ett församtal utan förpliktelser
  • 12 sessioner à 90 minuter (manualbaserat)
  • Modul 1: motivation: tre sessioner à 90 min.
  • Modul 2: fördjupning: nio sessioner à 90 min.
  • Ett anhörigsamtal
  • Ett eftersamtal

 (angivna priser är inkl. moms)

Full Kontroll Modul 13900:-
Full Kontroll Modul 211700:-
Full Kontrol Total pris15600:-

 

  • För dig som är storkonsument och på väg i fel riktning.
  • För dig som är medveten om ditt problem och vill sluta helt.
  • För dig som har testat att sluta själv – och misslyckats.

Full Kontroll hjälper med riskbruk, missbruk eller beroende?

Det handlar inte alltid om hur mycket man dricker, utan om vilka följder drickandet får för en själv och sin omgivning. Det handlar om både fysiska, psykiska och sociala följder.

Vill du ha hjälp att hitta balansen igen?
Både vilja och beslutsamhet är oerhört viktigt när det gäller att förändra en livsbana som har blivit ohållbar. Rätt hjälp, stöttning och struktur kan göra hela skillnaden. Detta får du med Newhabit Full Kontroll.

Ett viktigt beslut om förändring eller status quo
Det största och svåraste valet mot ett liv utan missbruk eller beroende är att välja och acceptera att det måste ske en förändring i livet. Att acceptera att hjälp utifrån är nödvändigt och att viljestyrka och egna lösningar inte alltid räcker till.