Parterapi - kommunikation eller krasch!

Blir det för mycket shout, tjat och gnäll och för lite kärlek och intimitet? Vi är mer vilsna och stressade i dag än någonsin tidigare. Vi har inte fått de verktyg som vi behöver för att lyckas i våra kärleksrelationer och undvika allvarliga relationsproblem. Det handlar om att bli medvetna och lära att använda konstruktiv kommunikation.

Parterapi ger nya lösningar

De flesta relationsproblem löser vi i vardagen, utan att tänka på hur vi gör. Problem uppstår ofta då vanliga lösningar misslyckas. Vi gör samma sak igen och igen, fast den inte hjälper. Att lösa relationsproblem genom övertalning eller tjat leder sällan någonvart.

Genom att upprepa dåliga lösningar blir problemen oftast bara värre. I vissa fall kanske t.o.m. det som en gång var en lösning blir själva problemet. Exempelvis om man dricker mer och mer alkohol för att stå ut. Svaret är nya lösningar.

PRIS: 90 minutter 1600:-

Kära manliga läsare

Nio av tio gånger är det kvinnan som ringer och kollar läget med mig, Ellen Krogh och som sen försöker övertala dig (mannen) att följa med. Men det är viktigt att du som man också inser att “It takes two to tango”. Du som är man erhåller också verktyg för att få mera av det du vill ha och stärker din kommunikation. En bra relation är ett gemensamt ansvar.

VIKTIGT: Kärleken kommer av sig själv....men den stannar inte av sig själv!

Parterapi? Det största problem

Är att väldigt många har funderat på att söka hjälp, men inte gjort slag i saken.

Mitt råd är: Ta hjälp så tidigt som möjligt, så tidigt att kärleken fortfarande är stärk och inte alt för sliten. Men kom ihåg det är aldrig kört!

Scroll to Top