AUTENTISKT LEDARSKAP KRÄVER SJÄLVINSIKT

Programmet “Autentiskt Ledarskap” är för dig som vill hitta sin egna tydliga och personliga ledarstil.

Vi utgår alltid från dina utmaningar och erfarenheter. Du får garanterat ny användbar insikt om dig själv och andra!

Autentiskt ledarskap handlar om självinsikt, relationer och kommunikation

Autentiskt Ledarskap handlar i grunden om dina relationer och din kommunikation. Har du koll på detta kan du effektivt jobba med visioner, strategi och utveckling.

Vill du ta ditt ledarskap på allvar och utveckla dig själv och ditt ledarskap? Vill du glömma allt om ”Sådan är jag”. Då är detta program något för dig.

Kund berättar om autentiskt ledarskap

Jag har blivit trygg i min personliga ledarstil som harmoniera med mina värderingar. Jag är väl medveten om mina reaktionsmönster, tankar, känslor, drivkrafter, bra och dåliga. Jag kan idag reglera dem och vet vad jag vill jobba vidare med.
Jag leder verkligen med självinsikt, medvetenhet och empati.

VILL DU JOBBA MED DITT LEDARSKAP?
Programmet är avgränsat och utgår från dina utmaningar. Du blir rustat till att leda i ständig förändring och oförutsägbarhet.

Autentiskt ledarskap kräver att du vill jobba med dig själv

Autentiskt ledarskap är en konst men också en utmaning, det handlar nämligen om människor och människor är väldigt olika, har dåliga daga, går i motstånd och kan ha personliga problem med till jobbet.


Du kommer att göra en stor skillnad med autentiskt ledarskap, det garantera Ellen. Du skapar tillit och trygghet, du blir tydlig, din kommunikation blir rak, men med insikt och empati vilket är avgörande för framgång! Med mänsklig insikt och självinsikt, blir ett bra ledarskap enklare. Individens och gruppens välmående är alltid ett plus.


Vill du vara en autentisk ledare?
Programmet “Autentiskt Ledarskap” är för dig som vill hitta sin egna tydliga och personliga ledarstil.
Jag har många års erfarenhet och har bland annat tränat många mellanledare och nya ledare men också högt uppsatte ledare. Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig för mera information. Det enda som krävs är att du är villig till att jobba med dig själv. Det du lär är något du kan använda både privat och professionellt. Ledarskap är överallt!


Med autentiskt ledarskap lär du bland annat hur du får det bästa fram i dig själva och andra. Hur du undviker att aktivera negativa reaktionsmönstra som motstånd, rädslor och negativitet. 

Detta kan du förvänta dig

  • Att bliva utmanad
  • Att få tydlig och rak feedback
  • Att göra märkbara förändringar på kort tid

I min auktoritet har jag kunnat säga en massa dumheter utan att någon reagera. Det är ledarens förbannelse”.

Ingvar kamprad IKEA.

>