boka ett föradrag som gör skillnad

Föredrag med hopp och kant!

Föredrag är ett fantastiskt sätt att inspirera många

Ellen's föredrag gör skillnad –

både privat och professionellt!

Sagt om Ellen's föredrag

Härunder kan du läsa ett par testimoniums från mina föredrag. kontakta mig gärna jag älskar att hålla föredrag och ni kan välja ett av mina befintliga föredrag eller jag skräddarsyr gärna ett speciellt till era behov.

”Ellen sätter fingret på känsliga frågor på ett imponerande sätt. Hennes sätt är tydligt och klart utan omskrivningar, pekpinnar och dåligt samvet.”

Carina Lövdahl 

Bankchef Färs & Frosta Sparbank

"

”Motsvarade alla mina högt ställda förväntningar, inte bara genom Ellen som är en inspirerande, generös och kompetent föreläsare, utan också innehållsmässigt som gav mig verktyg som jag kan använda i mitt dagliga arbetsliv! ”

Annika Berndtsson

Företagssköterska ”Oasen” Tetra Pak

"

"Ellen är informativ och pedagogisk. Några av studenterna har till och med skrivit att Ellens föreläsning har varit den bästa på hela utbildningen."

Eva-Malin Antoniusson

Universitetslektor Socialhögskolan Lunds universitet

"

Föredrag om hållbar livsstil utan psykisk ohälsa

Mina föredrag handlar inte bara om mer kunskap, eftersom kunskap inte alltid är en garanti för att nå hela vägen. Alla vet hur man går ner i vikt! För det flesta är det självklart att det gör man genom att äta mindre och motionera mer. Trots detta har övervikt av WHO blivit klassificerad som en epidemi i Indien och i västvärlden? Vi vet vad vi skall göra, men vi gör det inte. Detta fenomen belyses i mina föredrag med en djupare mänsklig insikt, fakta, användbara verktyg och nya synvinklar. Budskapet levereras tydligt och pedagogiskt. Dialekten är dansk och närvaron i nuet hämtar jag från tre års boende i Indien. Jag har också en lättsam mänsklig tillgång till livet och arbetslivets allvar och utmaningar. “Med lite socker glider medicinen ned”.

EXEMPEL PÅ ELLEN’S FÖREDRAG 

  • Föredrag om hållbar livsstil utan psykisk ohälsa
  • Guldkant utan problem
  • Autentiskt ledarskap – hållbart i längden
  • Stress & Beroende – vad är hönan och vad är ägget?
  • Mjuka värden är hårdvaluta – I livet och i arbetslivet

Individer som mår bra och är i balans ger ett bra arbetskimat

Vill ditt företag satsa långsiktigt?

Psykisk ohälsa är ett enormt problem, både mänskligt, socialt, professionellt och samhällsekonomiskt. 


Uppskattningsvis hamnar prislappen på 70 miljarder kronor per år. Mina föredrag om psykisk hälsa i stort handlar om att bli medveten och förändra innan man rusar in i väggen. Personligt ansvar, självinsikt, medvetenhet och närvaro, är grundstenarna i mina föredrag.

>