Online terapi och onlinebehandling

Det är båda effektivt och tidsbesparande. Jag Ellen Krogh har erbjudit online terapi och beroendebehandling online sedan 2009 och jag har riktig god erfarenhet av det.

.

Onlineterapi är effektiv och bra

Modern teknologi gör det möjligt och är för många både väldigt bekvämt och tidsbesparande. Vill du jobba med dig själv, utvecklas, förändra ett destruktivt beteende eller bli en bättre ledare, då kan online terapi vara något för dig.

Forskningen visar tydligt att online terapi är både effektivt och praktiskt. Denna forskning svarar fint till min erfarenhet. Jag har behandlat människor från Haparanda till Singapore och internet gör detta möjligt och det fungerar fantastiskt. 

Online terapi - det första möte

Det är vid det första möte, som alltid är gratis, jag berättar hur jag jobbar, du berättar om din utmaning och vi tillsammans hittar den bästa lösningen för dig. Motivation och att få en bra start är viktigt. Det är också otroligt viktigt att hitta en terapeut eller behandlare som passar dig.  Parterapi fungera också alldeles utmärkt online.


VIKTIGT: Det första samtal är alltid gratis. Detta gir dig möjlighet för att avgöra om du tycker att online terapi skulle kunna passa dig. Skicka gärna ett mail eller ring så kan vi boka det första samtal.

Vill du ha hjälp med ett beroende?

Jag har behandlat många människor som har utvecklat ett beroende med online behandling. 

Detta har varit med stor framgång och till stor hjälp. Det finns inte så mycket hjälp och behandling för personer som har fastnat i bland annat ett sexmissbruk. 

Jag har också behandlat alkoholmissbruk online. Detta har också visat sig att fungera jätte bra.

Du får ro och nya Lösningar

Har du insett att dina egna lösningar inte längre räcker till?

Kanske du sitter fast i ett negativt livsmönster, går igenom eller har gått igenom en svår situation. Det kan vara allt från relationsproblem, jobbrelaterade utmaningar, stress, oro, sömnproblem, utbrändhet, sorg, skilsmässa, beroende eller låg självkänsla.

Det är också en lösning att gå i terapi om du ”bara” vill utveckla dig som människa, förbättra dina relationer och bli av med onödig stress.


  • Du lär dig att hantera ohälsosamma tankar, handlingar och känslor
  • Du ökar din självinsikt och självrespekt
  • Du förbättra förhållandet till din partner, familj, kollegor och vänner
  • Du får nya livshanteringsstrategier

Förändring eller...

Handling ger resultat! Ellen är känd för sin raka och lösningsorienterat tillgång, sin djupa och hoppfulla tro på att vi människor kan förändra os med rätt verktyg, stöttning och struktur.

VIKTIGT: Många har den missuppfattning att du skal har stora allvarliga problem för att gå i terapi. Så är det inte. fast det aldrig är kört. Mitt motto är: "Man kan släcka en skogsbrand med ett glass vatten, om man hinner i tid."

>