Online

Online terapi och behandling

online terapi och beroendebehandling Ellen Krogh sexmissbruk alkoholproblem

Det är effektivt och tidsbesparande. Jag Ellen Krogh har erbjudit onlineterapi och beroendebehandling sedan 2009 och jag har riktig god erfarenhet av det.

Modern teknologi gör det möjligt och är för många både väldigt bekvämt och tidsbesparande. Två faktor som de flesta sätter stort pris på i en tid med begränsad tid och möjlighet att ”komma ifrån”.

Alla som vill jobba med sig själv, vill utvecklas, förändra ett destruktivt beteende eller bli en bättre ledare. Du behöver bara ha en telefon, en platta eller en dator. Har du det och en internetuppkoppling så fungerar denna möjlighet perfekt. Forskningen visar tydligt att online behandling är både effektivt och praktiskt. Denna forskning svarar fint till min erfarenhet. Jag har behandlat människor från Haparanda till Singapore och internet gör detta möjligt och det fungerar fantastiskt.

Online terapi av ett beroende

Jag har behandlat många människor som har utvecklat ett beroende med online behandling. Detta har varit med stor framgång och till stor hjälp bland annat för att det inte finns så mycket hjälp och behandling för personer som har fastnat i ett sexmissbruk. Jag har också behandlat alkoholmissbruk online. Detta har också visat sig att fungera.

Du kan kombinera online behandling med F2F möten, det vill säga med möten vår vi träffas på min mottagning 15 minuter utanför Lund i Skåne. Många tycker att det kan vara skönt att träffas i verkligheten kanske den första gången. Det är också vid detta första möte, som alltid är gratis, där jag berättar hur jag jobbar, du berättar om din utmaning och vi tillsammans hittar den bästa lösningen för dig. Motivation och att få en bra start är viktigt. Det är också otroligt viktigt att hitta en terapeut eller behandlare som passar dig. Men som sagt, man kan kombinera precis som man själv vill och kan. Det kan också vara så att du vill använda denna möjlighet som vanlig terapi, det kan handla om problem med stress eller annat. Det fungerar också med parterapi som online behandling.

Du är alltid varmt välkommen att ta kontakt om du vill veta mera.

Kontakt Ellen Krogh

Namn*
Email*
Besked
0 of 350
>