Onlineterapi och onlinebehandling

Det är båda effektivt och tidsbesparande. Jag Ellen Krogh har erbjudit onlineterapi och beroendebehandling online sedan 2009 och jag har riktig god erfarenhet av det.

.

Onlineterapi är effektiv och bra

Modern teknologi gör det möjligt och är för många både väldigt bekvämt och tidsbesparande. Två faktor som de flesta sätter stort pris på i en tid med begränsad tid och möjlighet att ”komma ifrån”.

Alla som vill jobba med sig själv, vill utvecklas, förändra ett destruktivt beteende eller bli en bättre ledare. Du behöver bara ha en telefon, en platta eller en dator. Har du det och en internetuppkoppling så fungerar denna möjlighet perfekt. Forskningen visar tydligt att onlineterapi och behandling är både effektivt och praktiskt. Denna forskning svarar fint till min erfarenhet. Jag har behandlat människor från Haparanda till Singapore och internet gör detta möjligt och det fungerar fantastiskt. 

Onlineterapi och Corona

Mycket kan vi säga om Corona, men en sak är säkert - vi har verkligen vant os och är bekväma med att träffas online. Detta är en stor fördel når det gäller onlineterapi och onlinebehandling. Hör gärna av dig så berättar jag mer.


VIKTIGT: Det första samtal är alltid gratis och online - detta gir dig möjlighet för att avgöra om du tycker att onlineterapi skulle kunna passa dig

Onlineterapi av ett beroende

Jag har behandlat många människor som har utvecklat ett beroende med online behandling. Detta har varit med stor framgång och till stor hjälp bland annat för att det inte finns så mycket hjälp och behandling för personer som har fastnat i ett sexmissbruk. Jag har också behandlat alkoholmissbruk online. Detta har också visat sig att fungera jätte bra.

Det är vid det första möte, som alltid är gratis, jag berättar hur jag jobbar, du berättar om din utmaning och vi tillsammans hittar den bästa lösningen för dig. Motivation och att få en bra start är viktigt. Det är också otroligt viktigt att hitta en terapeut eller behandlare som passar dig.  Parterapi fungera också alldeles utmärkt online.

>