Parterapi

Parterapi – kommunikation eller krasch?

Parterapi stärker ert förhållande och kommunikation. Relationsproblem är vanligt men oftast svårt att lösa själv. Vill ni ha hjälp att pussla ihop bitarna under eller efter en kris, ett beroende eller annan utmaning.

Då kan Newhabit vara något för er. Jag, Ellen Krogh hjälper er att bryta negativa mönster och skapa det liv ni drömmer om tillsammans. Ni lär er att se varandra och stötta varandra i en svåra situation, i stället för att hamna i en negativ spiral. Och viktigast av allt – att lyssna och ha en klar och tydlig kommunikation.

Få tillbaka the magic med parterapi – mer av allt det roliga, att ha skoj, att kunna skratta och ha kul tillsammans, sex, intimitet, kärlek.

Enneagrammet kan användas och vara en stor och effektiv hjälp.

Läs mera om Enneagrammet


Förbättra er Kommunikation med parterapiparterapi

Blir det för mycket shout, tjat och gnäll och för lite kärlek och intimitet?

Vi är mer vilsna och stressade i dag än någonsin tidigare. Vi har inte fått de verktyg som vi behöver för att lyckas i våra kärleksrelationer och undvika allvarliga relationsproblem. Det handlar om att bli medvetna och lära att använda konstruktiv kommunikation.

Kära manliga läsare, nio av tio gånger är det kvinnan som ringer och kollar läget med mig, Ellen Krogh och som sen försöker övertala dig (mannen) att följa med. Men det är viktigt att du som man också inser att “It takes two to tango”. Du som är man erhåller också verktyg för att få mera av det du vill ha och stärker din kommunikation. En bra relation är ett gemensamt ansvar.

Få hjälp att hitta nya lösningar med parterapi

De flesta relationsproblem löser vi i vardagen, utan att tänka på hur vi gör. Problem uppstår ofta då vanliga lösningar misslyckas. Vi gör samma sak igen och igen, fast den inte hjälper. Att lösa relationsproblem genom övertalning eller tjat leder sällan någonvart.

Genom att upprepa dåliga lösningar blir problemen oftast bara värre. I vissa fall kanske t.o.m. det som en gång var en lösning blir själva problemet. Exempelvis om man dricker mer och mer alkohol för att stå ut. Svaret är nya lösningar.

Pris 90 minuter 1300:-

Kontakt Ellen Krogh

Namn*
Email*
Besked
0 of 350
>