Porrberoende och klient berättar

0 Comments

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_lightbox type=”” full_image=”http://newhabit.se/wp-content/uploads/2014/08/211239_364_233.jpg” video_url=”” thumbnail_image=”” alt_text=”” description=”” class=”” id=””][/fusion_lightbox][fusion_text]

Mitt porrberoende har upphört –

och jag har fått många verktyg att utvecklats som person

Nu har det gått snart ett år sedan jag på allvar började söka efter metoder för att bli kvitt mitt beroende av att titta på porr via internet. Jag hade tidigare försökt få bukt med mitt porrberoende hos många olika terapeuter från både vården och kyrkan, men ingen har varit direkt specialist på mina problem.

När jag i början letade efter rena specialister på porrberoende hittade jag flera mer eller mindre seriösa företag och verksamheter som dessutom hade kostnader på upp till flera tusentals kronor per månad.

Efter att tagit hjälp av min fru i letandet, så hittade vi en tidningsartikel om Ellen och kom så småningom in på Newhabits hemsida och vad som stod där.

Jag var porrberoende och fick hjälp med KBT

Jag hade vid detta laget kommit underfund om att KBT-behandling nog var det bästa i processen att bli hel, fri från beroende.

Det första samtalet kostade ingenting. Inte heller var kostnaden vid första riktiga sessionerna något bindande. Jag bestämde mig efter 3e sessionen att jag var redo att gå igenom Ellens alla 12 sessioner! Och nu står jag här idag, jättenöjd !!

Jag kan varmt rekommendera detta gedigna program”– det har verkligen hjälp mig både att lära känna mig själv, vem jag är, och att hitta orsaken till mina problem. Jag har också fått hjälp i min mentala utveckling. Att hitta mig själv och lära mig förstå empati och fungera bättre i sociala sammanhang.

Verktygen jag fått och böckerna jag blivit tipsad om, har gett mig kraft och inspiration att hantera mitt liv, på ett mycket bättre och meningsfullare sätt.

Mitt porrberoende är som bortblåst

Jag har ett problem mindre i livet nu. Och detta innebär mycket för mig som människa. Nu har jag kraft och energi att ta tag i livets reella problem, saker som tidigare stått i skymundan. Jag har börjat hitta tillbaka till mina gamla barndomsvänner, börja reparera infekterade konflikter med släktingar, och jag fungerar dessutom mycket bättre bland mina arbetskamrater.

Livet har fått en positiv vändning.

//Man, 36 år.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

About the author 

Ellen Krogh

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
>