Ditt sexmissbruk kan behandlas

Sexmissbruk kan behandlas och är idag det snabbast växande beroende. Men ett sexmissbruk kan absolut behandlas. Kontakt Ellen för mer information om du vill ta kontrollen över dina impulser och sluta leva i en fantasi, i en lögn, i skam eller i en evig jakt på den perfekta partnern och din nästa kick?

Vill du fokusera på en framtid fri från dina destruktiva vanor?

Sexmissbruk? Stop din negativa spiral

Sexmissbruk är en nedåtgående negativ spiral. Om du har fastnat i den negativa beroende spiral, kom ihåg att sexmissbruk kan behandlas


Ditt förnuft säger åt dig att sluta, eftersom det du gör börjar få konsekvenser i ditt liv, men du finner gång på gång att du faller tillbaka, trots löften till dig själv och kanske till andra som står dig nära om at sluta.

Om du vill bryta denna negativa spiral och ta tillbaka kontrollen?


Kontakt Ellen här och boka ditt första kostnadsfria samtal

Är du är frustrerad över

  • Att du skadar dig själv, ditt rykte och dina nära och kära
  • Att du fortsätter fast du inte vill
  • Att du är kompetent och intelligent, men detta reder du inte ut

Sexmissbruk kidnappar hjärnans belöningssystem

Ditt sexmissbruk sitter i din hjärna. Du skal veta att det inte handlar om "svag" karaktär, men om att din hjärnas belöningssystem har blivet ”kidnappat”. Det är naturligtvis en utmaning att återfå kontrollen över dina tankar och dina handlingar helt på egenhand. Vissa personer lyckads med att göra denna förändring helt på egen hand. men du kan också fråga dig själv ”Vad är fördelen med att ta mig ur på egen hand”?


Newhabit's program "Full Kontroll" säkerställer en framgångsrik förändring och du spara både tid och onödiga misslyckande.

Låt inte din skam eller stolthet bli ett hinner för förändring

Som sexmissbrukare blir man inte alltid bemött med samma respekt som om man drabbats av andra sorters missbruk. Att anförtro sig till partnern, kompisen, chefen eller annan person är svårt. Rädslan är oftast stor att det kan komma att få ödesdigra konsekvens.

Jag tar dig och ditt problem på allvar och vet att det inte är lätt att söka hjälp, eftersom det oftast är skamfyllt och mycket tabubelagt. Min långa erfarenhet av att jobba med välfungerande personer som har fastnat i ett sexmissbruk visar mig att det absolut största och svåraste beslut var att söka hjälp, efter det blev det mycket lättare, som med så mycket annan vi skall förändra här i livet underlättar det oftast med en ”guide”.

Alla kan förändra ett destruktivt beteende!

Newhabits program ”Full Kontroll” ger dig en ny strategi, insikt och de verktyg du behöver för att lyckads med en på långsikt hållbar förändring.

Sexmissbruk – ett snabbt växande beroende

Porr, sexchat, köpsex, otrohet… är väldigt beroendeframkallande, din hjärnas belöningssystem blir lätt överstimulerad och resultatet kan bli att du tappar kontrollen och blir beroende.


Internet gör det väldigt lättillgängligt

Ett sexmissbruk är ”lättskött”, diskret, privat och internet gör det enkelt. Men viktigt att du inser att ett sexmissbruk kan behandlas effektivt, det kräver en insats, men det är värd det.


Ditt beteende har oftast inga konsekvenser i början 

Utan upplevs som spännande och ger snabba omedelbara kickar. Utan att märka det, så utvecklar du ett beteendemönster som du inte klarar av att ta dig ur på egen hand. Vilket kanske undra dig eftersom du är en person som har koll på det mesta.
Jakt på bekräftelse och nästa kick skapar bara mera stress och problem.


Är du som de flesta sexmissbrukare?

Välfungerande och högpresterande. Men du har fastnat i ett destruktivt beteendemönster. Vilket du som riktigt många andra kan ta ansvar för och ta dig ur.

Kontakt Ellen

Hör gärna av dig och få svar på dina frågor och funderingar. Första samtal alltid gratis också för anhöriga.

+46705102120

ellen@newhabit.se

>