Terapi

Terapi ger nya lösningar 

Terapi fungerar när egna lösningar inte längre räcker till. Kanske du sitter fast i ett negativt livsmönster, går igenom eller har gått igenom en svår situation. Det kan vara allt från relationsproblem, jobbrelaterade utmaningar, stress, oro, sömnproblem, utbrändhet, sorg, skilsmässa, beroende eller låg självkänsla.

Det är också en lösning att gå i terapi om du ”bara” vill utveckla dig som människa, förbättra dina relationer och bli av med onödig stress.

Med terapi kommer du i mål 

  • Du lär dig att hantera ohälsosamma tankar, handlingar och känslor
  • Du ökar din självinsikt
  • Du förbättra förhållandet till din partner, familj, kollegor och vänner
  • Du får nya livshanteringsstrategier

    Handling och terapi ger resultat! Ellen är känd för sin raka och lösningsorienterat tillgång, sin djupa och hoppfulla tro på att vi människor kan förändra os med rätt verktyg, stöttning och struktur.

Terapi är nya lösningar

Det finns ingen hopplösa fall! Terapi är effektivt i en förändringsprocess, det går fortare att komma dit du vill och du slipper upprepa gamla ohållbara mönstra. Din självinsikt och medvetenhet ökar och du kan förändra ditt beteende! Med Newhabit blir du garanterat utmanat, men du får också tydlig vägledning. Gör du jobbet kommer du att uppleva en märkbar positiv förändring.

Kontakt Ellen Krogh

Namn*
Email*
Besked
0 of 350
>