Ellen Krogh

Jag, Ellen Krogh har specialiserat mig i att träna, motivera och inspirera i förändringsprocesser. Både individer och team.

startade Newhabit i 2008 efter att ha jobbat 5 år i ett danskt ledarskapsföretag. Min vision om att skapa utveckling och hållbar förändring för individer och teams blev till verklighet.

Kort om Ellen Krogh

Jag har dansk bakgrund och bor i Skåne utanför Lund. Jag är utbildad certifierad samtalsterapeut inom transaktionsanalys med kognitiv inriktning KBT (kognitiv beteendeterapi). Jag har utbildning i 15-metoden, är utbildad facilitator inom SMART Recovery, ett sekulärt, vetenskapligt baserat självhjälpsprogram för beroende och förändring av vanor.

Senast har jag under 2016 avslutat min utbildning som Enneagram practitioner och Certifierad HPEI-Trainer. Enneagrammet är en psykologisk personlighetsmodell, en modell som är väldigt användbar för att stärka både ledarskap och självinsikt.

I grunden har jag en lärarutbildning med en Bachelor in Education (B.Ed.). Utöver detta har jag läst teologi och har också en grundutbildning i gestaltterapi. Jag har många års erfarenhet som personlig ledarskapscoach inom det privata näringslivet.

Under en rad år bodde jag i Indien, där jag drev en egen designverksamhet "ZofeDee". Under vistelsen i Indien studerade och praktiserade jag Mindfulness, medveten närvaro och yoga.

Kontakt Ellen Krogh om du vill ha mera information om hur hon kan hjälpa dig eller ditt företag

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller maila mig

ellen(at)newhabit.se eller 0705102120 

Ellen Krogh - utveckling för individer och team

Att leva ett balanserat liv är inte så lätt i ett höghastighetssamhälle med konstant förändring, stimuli och obefintliga farthinder.


Ellen Krogh påstår att alt för många människor lider i onödan och blir sjuka i kropp och själ. “Så kan vi inte ha det”.


Alla kan vi behöva stanna upp och se över våra vanor. Vi kan lära oss att vara med på vagnen utan att trilla av i svängarna.

Ellen Krogh jobbar med att:

Få individer och team att utvecklas. Medvetenhet, mod och självinsikt skapar hållbar förändring!

Terapeut

Lösningen till dig som har fastnat i en livssituation som inte längre är hållbar. Våra livshanteringsstrategier kommer oftast från barndomen, de skal med jämna mellanrum ses över och uppdateras. 

Beroendebehandlare

Alt för många fantastiska personer lider i onödan av ett beroende eftersom de inte har en annan lösning på deras livssituation. Jag jobbar med beroendebehandling både för privatpersoner och på företag.

Föredragshållare

Föredra är alltid en bra möjlighet att inspirera, motivera och "flytta" många på en gång. Jag har båda färdiga föredrag men skräddarsyr också gärna föredrag efter ert behov.

Ledarskap

Ledarskap finns i alt! Därför är det både viktigt och väldigt givande att jobba med ledarskap. Både personligt och i teams. Jag har tränat många nya ledare i deras roll.  

Workshop facilitator

En workshop kanske är precis det dit team behöver för att komma vidare. Jag har haft flera workshops oftast inriktat på personligt ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser.

Enneagrammet

Enneagrammet är en psykologisk personlighetsmodell bestående av 9 strategier. Modellen används mycket på företag i Danmark. Den är väldigt användbar för att stärka både ledarskap och självinsikt.

>